Nyheder 28. januar 2018

Mikkel Hansen efter bronzenederlaget: Får kæmpebøde for angreb i pausen

Den 30-årige landsholdsstjerne Mikkel Hansen havde problemer med temperamentet i semifinalen mod Sverige.
(Foto: Thomas Laursen)

Det blev hverken til guld, sølv eller bronze til Mikkel Hansen og resten af det danske håndboldlandshold. Det blev sikkert efter nederleget til Frankrig her til aften.

De danske håndboldherrer tabte 32-29 - men det blev desværre ikke aftenens eneste nedtur.

Ifølge Aftonbladet skulle Mikkel Hansen nemlig have skubbet til en kvindelig official i pausen i semifinalen mod Sverige.

Avisen fortæller, at landsholdsstjernen skulle have afvist at forlade hallen den rette vej og derefter skubbet til den kvindelige ansatte.

Det europæiske håndboldforbund, EHF, har reageret hurtigt og straffet Mikkel Hansen med en bøde på intet mindre end 4000 euro for angrebet, der eftersigende både skulle have været af fysisk og verbal karakter. Beløbet svarer til ca. 30.000 danske kroner.

Desuden får det danske hold en løftet pegefinger af forbundet, skriver Aftonbladet.

TV2 har snakket med Morten Henriksen, der er sportschef i Dansk Håndbold Forbundet, og ifølge ham gik de danske spillere den forkert vej ud af hallen i pausen af kampen mod Sverige. Her er Mikkel Hansen blevet anklaget for verbalt og fysisk provokation af officials i hallen.

Morten Henriksen for fortæller også, at Dansk Håndbold Forbund har appelleret bøden.

Da episoden skulle have foregået var Danmark bagud 16-14 til svenskerne, og det er da ingen hemmelighed, at Mikkel Hansen ikke just er glad for at tabe.

Dog plejer frustrationerne at komme ud verbalt og ikke korporligt.

- Jeg vil vinde i alt, hvad jeg foretager mig. Om det så er et brætspil eller en diskussion. Jeg kan komme vildt op og skændes med folk, hvis jeg ikke vinder, forklarer han i bogen "Alt om Mikkel Hansen".

Sponsoreret indhold