Nyheder18. januar 2017

Mikkel Hansen helt privat: Single i Paris

Mikkel Hansens sidste kæreste nåede at bo med håndboldesset i både Barcelona, København og Paris, men forholdet brast for halvandet år siden. Og siden har der ikke været en særlig dame i landsholdsspillerens liv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gffggf1.jpg
 (Foto: All Over)

Mønterne rasler i kassen, i samme takt som bolden passerer modstandernes målmænd, men privat har 29-årige Mikkel Hansen ikke scoret i øjeblikket.

Selv om han vælter i succes som verdens måske bedste håndboldspiller, så er guldfuglen single.

Tidligere blev lejligheden i Paris delt med den tre år yngre kæreste Julie Hviid, men mens sønnike folder sig ud under VM i Frankrig, er det nu i stedet Mikkel Hansens forældre, der bor i lejligheden.

Han og Julie nåede at bo sammen i både Paris, Barcelona og København, men kærligheden holdt ikke, så der er al mulig grund til, at mange pigehjerter banker lidt ekstra ved denne slutrunde, selv om to-meter-manden (196 cm) nok ikke ænser det.

Parret nåede at være sammen i fem år, og nu er Mikkel Hansen altså alene i byernes by, som han virkelig har lært at elske efter ankomsten til klubben Paris Saint-Germain i 2012.

Se de danske håndboldherrer i aktion i aften kl 17.45 på DR1, når de skal spille mod Bahrain, og læs hele historien om Mikkel Hansen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold