Mikkel Hansen: Elendig taber

Mikkel Hansen kan ikke styre sit temperament, når han taber

Mikkel Hansen kan ikke styre sit temperament, når han taber

Foto: All Over

Hvis Ulrik Wilbek og resten af det danske landshold vil have en flink Mikkel Hansen med hjem fra Serbien, skal de vinde i aften.

Den populære håndboldspiller kan nemlig ikke tåle at tabe. Han bliver stiktosset, og det er ikke bare, når han spiller håndbold.

- Jeg vil vinde i alt, hvad jeg foretager mig. Om det så er et brætspil eller en diskussion. Jeg kan komme vildt op og skændes med folk, hvis jeg ikke vinder, forklarer han i bogen "Alt om Mikkel Hansen".

Det har tidligere været fremme, at Mikkel tidligere har smadret en rude i raseri over at tabe. Så finalen i aften, søndag, mod hjemmeholdet Serbien har bare at gå efter Helsingør-drengens hoved.

Læs også: Mikkel Hansen: Smadrede en rude

- Jeg er gået amok et par gange i arrigskab, og jeg husker særligt et spil RISK med min storesøster Mette og min mor. Jeg spillede rigtig godt, og derfor begyndte min søster at køre på mig. Det skulle hun jo, men hun glemte fuldstændig min mor, der endte med at vinde det hele ved at komme fra baghjul, fortæller han.

Det resulterede i, at Mikkel svinede sin søster til. Hun blev efterfølgende stiktosset, og stadig den dag i dag er der en anspændt stemning i huset, når familien Hansen skal spille.

Læs også: Mikkel hansen: Skælmodel

- Sådan er det i min familie. Der er aldrig nogen, der har fået lov til at vinde. Alle vil vinde, og vi er lidt skøre. Vi er alle sammen dårlige tabere, og vi argumenterer alle helt vildt, røber målhajen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close