Nyheder22. juni 2017

Mikkel Boe Følsgaard: Stort møde med legende

Mikkel Boe Følsgaard mødte endelig Jørgen ”Gamle” Hansen, som han portrætterer i boksefilmen om den hårdtslående danske kæmpe.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xgc00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det legendariske højrekryds blev ved markeringen, da filmstjernen Mikkel Boe Følsgaard mødte den 74-årige Jørgen ”Gamle” Hansen ved premieren på ”Den bedste mand”.

Filmen handler om den nu aldrende 70’er-boksers liv, og Mikkel Boe trænede intensivt i et halvt år med en personlig træner for at komme i ”Gamle”-form.

– Det var ekstremt rørende at møde ham. Det er en speciel oplevelse at have researchet så meget på et menneske og sat sig så meget ind i hans tankegang og liv. Jeg blev helt starstruck. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle sige, fortalte Mikkel Boe Følsgaard til SE og HØR.

Den 33-årige stjerne fra ”En kongelig affære” skulle dog ikke bare træne sin krop for at blive klar til rollen.

– Jeg havde en dialekttræner for at ramme Jørgens specielle blanding af aarhusiansk og aalborgensisk, afslører Mikkel Boe Følsgaard, som er født på Bornholm.

Bokselegenden nåede 92 professionelle kampe, hvoraf han vandt 78. Hansen er den danske bokser efter 2. verdenskrig, der har bokset flest kampe.

Efter karrieren arbejdede Jørgen Hansen i mange år bag baren på Hviids Vinstue i København, men er nu tilbage i Aalborg.

Hanne Hansen (”Gamle”s kone) bliver spillet af den talentfulde skuespillerinde Lene Maria Christensen og boksekomedien er instrueret af Mikkel Serup.

Se billedet af Mikkel Boe Følsgaard sammen med hele Danmarks bokselegende, Jørgen "Gamle" Hansen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/bo.jpg
Næven frem! Jørgen ”Gamle” Hansen er efter et langt liv i ringen ramt af demens og Parkinsons syge, men det forhindrede ham ikke i at møde op til filmen om ham selv. (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold