Nyheder3. november 2016

Mikkel Beha: Sønnerne er klar til at stikke af

Mikkel Beha taler nu ud om, hvordan Emil og Theis kæmper for at få en hverdag med fast grund under fødderne til at fungere efter tre år til søs.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel_beha_drenge.jpg
 Foto: Maria Rixen

Beha-brødrene har set hele verden fra dækket af Havana, udforsket havbunden på de mest fortryllende dyk og er gået i havn på øer, mange aldrig har hørt om.

Det lyder som en drømmeferie, og det været Emil og Theis Midé Behas hverdag de sidste tre år.

Men at komme hjem til Danmark har været rigtigt svært for dem, og de har kæmpet for at finde fodfæste på landjorden.

Forleden ringede Theis til Emil for at høre, om de ikke skulle hoppe om bord på Havana og sejle ud i verden igen.

– Det sagde han, fordi han synes, det er svært at komme hjem på nogle måder, og skulle finde ud af at finde sig en uddannelse og et job. Og gøre sig god til det, det kræver at kunne klare sig herhjemme, for det skal de jo, siger Mikkel Beha Erichsen.

Han understreger også, at selv om det er svært at falde til igen efter tre år, så er de glade for at være tilbage i Danmark.

Der har været en kæmpe opbakning omkring programmet "Kurs mod fjerne kyster", og TV2 har været klar til at sende dem ud igen.

Ifølge Beha-familiens overhovedet, så rejser de ikke ud igen lige foreløbig.

– Vi vil ikke af sted bare for at lave TV. Vi skal have lysten til det. Hvis ikke lysten er der, tror jeg på, I også kan mærke det hjemme i stuerne, forklarede patriarken.

Læs hele den rørende historie om Theis og Emils kamp for at finde fodfæste i Danmark og på landjorden i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold