Nyheder15. juli 2016

Høj Havana-cigar-føring: Mikkel Beha og familien millionærer på at stå til søs

Det har været særdeles indbringende for Mikkel Beha Erichsen og hans familie at lade TV 2 følge deres rejser med det gode skib Havana
https://imgix.seoghoer.dk/media/478859e852e74298b06616a123d43932.jpg
 (Foto: All Over)

Udsendelserne 'Kurs mod fjerne kyster' på TV 2 har sendt Mikkel Beha Erichsen og hans families økonomi på himmelflugt, skriver Ekstra Bladet fredag.

I udsendelserne følger vi familiens rejser på verdenshavene på skibet 'Havana'.

Og eksponeringen i TV 2 har vendt underskud til millionoverskud.

Produktioner med Havana havde før den første TV-udsendelse underskud, men i 2015 var der et overskud på over en million kroner i det holdingselskab, hvor Mikkel Beha Erichsen har placeret Havana-produktionerne.

Egenkapitalen i selskabet er også voldsomt forøget fra 100.000 i sommeren 2013 til 1,7 millioner ifølge regnskabet for 2015, skriver Ekstra Bladet.

Ud over selve TV-produktionerne laver familien Beha Erichsen særdeles gode penge på bøger og foredragsvirksomhed, der følger i kølvandet på Havana-udsendelserne.

De populære udsendelser følges i snit af 750.000 seere.

Når de ikke er på havet på Havana bor Mikkel Beha Erichsen og hans hustru, Marian Midé Andersen, på deres husbåd 'Atlas', der ligger nær Marinestation København bag Christiania. Vil de have land under fødderne er de ejere af et kolonihavehus i Sydhavnen og medejere af et sommerhus i Sønderjylland.

Vi har samlet et galleri med billeder fra 'Kurs mod fjerne kyster': (Artiklen fortsætter under galleriet)

Kurs mod fjerne kyster 2016

Mikkel Beha Erichsen har mærket den store interesse for hans og familiens rejser på Havana:

- Jeg indrømmer, at interessen for os er overvældende og det er vi taknemmelige for, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

Om de mange penge, som TV-udsendelserne har resulteret i, siger han:

- Jeg tænker ikke på mig selv som særligt rig. Vi har altid rejst for mere, end vi har haft råd til, så derfor er indtægterne nu velkomne, og de bliver fordelt ligeligt. Der skal hverken købes fladskærme eller andet for de penge. De skla bruges til noget spændende. De thele låses fast på en konto, indtil de skal bruges på en ny ekspedition, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

Havana lægger i øvrigt netop i dag til kaj i København, og SE og HØR livedækker begivenheden fra klokken 12.00.

Sponsoreret indhold