Nyheder 22. marts 2016

Mikkel Beha efter jordskælv: - Jeg frygtede det værste

Mikkel Beha frygtede for sønnen Emils liv, da sønnen blev overrasket af et voldsomt jordskælv, mens han dykkede i et skibsvrag langt ude i det vestlige Stillehav
(Foto: TV 2)

De har oplevet de smukkeste strande, de har dykket blandt farlige og farverige fisk, og de har oplevet mere, end de fleste når på et helt liv.

Men tirsdag aften i ”Kurs mod fjerne kyster” oplever Mikkel Beha og familien noget, de nok godt kunne være foruden.  Et voldsomt jordskælv rammer nemlig det område, hvor sønnen Emil befinder sig – og det gør naturligvis far Mikkel meget nervøs.

(Foto: TV 2)

(Foto: TV 2)

Sønnen Emil er i færd med at dykke i et skibsvrag ved ø-riget Vanuatu i det vestlige Stillehav, da det voldsomme jordskælv rammer. Mikkel kan ikke gøre andet end at vente på stranden sammen med sin anden søn Theis – det er ”de længste 80 minutter i sit liv”, fortæller globetrotteren og TV-værten i et interview med BILLED-BLADET.

Heldigvis befinder Emil sig ikke inde i selve vraget, da jorden begynder at ryste. Og han slipper derfor helskindet fra den nervepirrende oplevelse.

- Ja, lige da det stod på, tænkte jeg: Nej, nej, nej. Men heldigvis gik det godt, siger Mikkel i interviewet med ugebladet.

”Kurs mod fjerne kyster” sendes tirsdag aften klokken 20.00. 

Se billeder fra deres eventyrlige rejser i det store galleri herunder:

Kurs mod fjerne kyster 2016

Sponsoreret indhold