Nyheder21. oktober 2017

Mie og Mads er ude af "Vild med dans"

Svømmeren Mie Ø. Nielsen måtte her til aften forlade "Vild med dans"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171020_tsl_vild_med_dans_-_show_0080.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Svømmeren Mie Ø. Nielsen måtte her til aften forlade dansegulvet i årets udgave af "Vild med dans".

Hun fik nemlig færrest stemmer fra seerne på en aften, hvor hun ellers scorede de flotteste point, hun har fået denne sæson.

At Mie og Mads scorede så flotte point, som de gjorde her til aften, det kunne også høres, da dommerne gav kritik af aftenens dans.

- Dine ben fungerer rigtigt fint nu, det vil sige, at du strækker dine knæ, hvor de skal strækkes. Det er hammerfedt det I laver i aften, sagde Jens Werner, da han kommenterede svømmerens Cha-cha-cha. Men i sidste ende var det altså ikke nok. Efter en omdans mod Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard var det altså Mie og Mads, der måtte forlade dansegulvet. Da Mie var blevet stemt ud, fortalte hun, at hun havde fået mod på meget mere dans. Dog ikke nødvendigvis på et ballroom-dansegulv. - Jeg skal ud og vise mine nye dansemoves på Jomfru Ane Gade, sagde Mie Ø. Nielsen, da hun var stemt ud af programmet.

Bookmakerne fik ret

I sidste uge fik Danske Spil ret i deres forudsigelse, da René Holten Poulsen og Jenna Bagge måtte forlade "Vild med dans".

Og i denne uge fik de så ret igen.

- Vi har de sidste fire uger set, at hvis man har været i omdans i den foregående uge, så ryger man ud ugen efter, og det taler ikke just til Mie Ø. Nielsens fordel, hvilket odds 1,50 på, at hun ryger ud, også indikerer, sagde Jan Trier, der er oddssætter i Danske Spil, inden aftenens udgave af "Vild med dans".

Sponsoreret indhold