Mie Moltke: Træt af at danse

Mie har danset siden hun var 2 år gammel

Mie har danset siden hun var 2 år gammel

Foto: All Over

I denne sæson af "Vild med dans" indtog hun de bonede gulve med cykelrytteren Michael Rasmussen og er absolut en af veteranerne i det populære danseshow.

Men som teenager fik Mie Moltke nok af det benhårde dansemiljø, de konstante slankekure og den manglende frihed og besluttede sig for at sætte karrieren på pause.

Læs også: Mie Moltke: Forårsbryllup

- Jeg gik på gymnasiet i Køge under Team Danmark. Mads (dansepartneren, red.) og jeg var konstant ude at rejse og fik undervisning i England af Hans Henrik og Anne Laxholm (…) Men en dag besluttede jeg at stoppe. Jeg fik vel mit ungdomsoprør og begyndte at gå til fester og ryge cigaretter. Nu skulle jeg ikke være på slankekur altid. Jeg smed mine dansesko væk, og svor at jeg aldrig skulle danse igen, fortæller Mie til B.T..

Læs også: Mie og Lai: Ingen børn endnu

Mie vender hjem til Danmark igen i 2005 og begynder at arbejde som lærervikar i Køge. Samtidig går det op for hende, at hun måske ikke helt kan undvære dansen. I dag lever den smukke blondine af at give danseundervisning og lave shows. Desuden er hun næsten færdig med uddannelsen som lærer - og så er hun stadig stormende forelsket i kæresten Lai Yde, som hun mødte under "Vild med dans" i efteråret 2007. De to skal giftes til foråret.

Læs alt om "Vild med dans" i denne uges
SE og HØR
.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close