Nyheder9. august 2017

Midt i skandalen: Her ankommer Margrethe til Cayx

Snaksagelige prins Henrik har her til aften besøg af sin hustru på Château de Cayx i Frankring.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2017-08-08_kl._21.42.28.png
 Dan Mariegaard

Der er vist nok at tale om for dronning Margrethe og prins Henrik - måske over en god flaske 2016 Le Malbec du Prince fra Château de Cayx.

Dronningen ankom nemlig her til aften klokken 20.45 på det sydfranske slot, hvor prins Henrik den seneste tid har opholdt sig.

Det har været planlagt i længere tid, at Margrethe skulle ned og besøge gemalen - og efter SE og HØRs interview med prins Henrik mangler de to bestemt ikke samtaleemner.

Margrethe ankom i en blå minibus iført farverig jakke og et meget stramt smil. Årsag til sidstnævnte: Muligvis det faktum, at hendes mand i et eksklusivt interview med SE og HØR fortæller, at han føler sig svigtet, at hun har gjort ham til nar, og han udelukkende lader sig begrave ved siden af hende, hvis hun giver ham titlen kongegemal.

https://imgix.seoghoer.dk/_00v6948.jpg
 Dan Mariegaard
https://imgix.seoghoer.dk/_00v6951.jpg
 Dan Mariegaard

Prins Henrik har længe beklaget sig over, at han ikke er tilfreds med sin titel – og nu har han altså fået nok. Han vil ikke længere kan stå model til Margrethes opførsel.

– Det er hende, der gør mig til en nar. Jeg har ikke giftet mig med dronningen for at blive begravet i Roskilde, fortæller prins Henrik til SE og HØRs udsendte i det eksklusive interview.

– Min kone har besluttet, at hun gerne vil være dronning, og det er jeg meget glad for. Men som menneske skal hun vide, at hvis en mand og kone er gift, så er de lige, påpeger Henrik i interviewet, der udkommer i morgen onsdag.

Dronning Margrethe har endnu ikke kommenteret sin mands udtalelser.

Læs hele det store interview i denne uges SE og HØR, der udkommer i morgen onsdag.

Se video med prins Henrik herunder

https://imgix.seoghoer.dk/instagram.png

Dronning Margrethe og Prins Henrik - billeder af dem

Sponsoreret indhold