Kongelige4. august 2017

Husker du? Her er ALLE de gange, Henrik har surmulet

Prins Henrik har gennem mange år luftede sin utilfreds over sin placering i kongehuset. SE og HØR har her samlet alle eksemplerne
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/p6.jpg
 (Foto: All Over)

Det har bestemt ikke været nogen hemmelighed, at kongehusets enfant terrible – 83-årige prins Henrik – har været utilfreds længe.

I går kulminerede surmuleriet dog – her smed prins Henrik nemlig noget af en bombe, da han bekendtgjorde, at han ikke vil begraves ved siden af dronning Margrethe.

Til trods for tradition og dét faktum, at den omkring 29 millioner kroner dyre gravplads er godt i gang med at blive fremstillet.

Kongehuset meddelte – noget overraskende – at prins Henriks beslutning netop skyldes hans utilfreds. Det skete i et interview med BT kort før, at kongehuset selv udsendte en pressemeddelelse:

- Den utilfredshed har i de senere år fyldt mere og mere. For prinsen er beslutningen om ikke at lade sig begrave ved siden af dronningen den naturlige konsekvens af, at han ikke er blevet ligeværdigt behandlet i forhold til sin ægtefælle – ved ikke at få den titel og funktion, som han har ønsket, fortalte Lene Balleby til BT.

Prinsen mener altså, at han ikke bør sidestilles med dronningen i døden, når han ikke er blevet det i livet.

SE og HØR har herunder samlet de gange, hvor prins Henrik har luftet sin utilfredshed:

Galleri: De gange pris Henrik har luftet sin utilfredshed

Sponsoreret indhold