Nyheder19. januar 2010

Michèle Bellaiche: Fik et nyt liv

Studieværten tog sit liv op til overvejelse, da hun var tæt på at miste sin mand
Af af
- Jeg tog mit liv op til overvejelse, fortæller Michèle Bellaiche
- Jeg tog mit liv op til overvejelse, fortæller Michèle Bellaiche
 Foto: Thomas Laursen

Masser af ekstra penge i kassen var blot en af de fordele, som den 37-årige studievært kunne se frem til, hvis hun sagde ja til det tilbudte lederjob.

Men Michèle blev, hvor hun var på "Go'aften Danmark". Ikke fordi hun var bange for at prøve nyt, men fordi en barsk hændelse satte helt andre tanker i gang.

- Jeg kan sagtens forestille mig at skifte job, men jeg valgte med hjertet og ikke med pengepungen, fortæller hun i ugebladet Søndag.

Døden nær

Hændelsen, der vendte op og ned på hendes liv, skete umiddelbart efter henvendelsen fra headhunterbureauet, hvor hun og familien var på ferie i Frankrig. Her faldt hendes mand Henrik Schalls Jørgensen om under en løbetur og endte i koma.

Henrik kom over det, men efterfølgende tog både han og Michèle deres liv op til overvejelse.

- Lever vi optimalt, og bruger vi tiden rigtigt, var spørgsmål, som var oppe at vende. Der var ting, der skulle laves om, og blev det.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/michele-bellaiche-nyt-liv-t-jpg.jpg

Resultatet blev, at parret fik brudt nogle mønstre og kom tættere på hinanden, men også i andre sammenhænge kom der nye boller på suppen.

For hendes vedkommende fik hun nedbrudt de barrierer, hun tidligere havde i forhold til venner og familie og blev bedre til at tage imod hjælp, når den blev tilbudt.

- Jeg tog dem på ordet og sagde ja tak. Ræk ud efter de mennesker, du har fortrolighed til. Det er mit råd. Folk kan faktisk godt lide, at der er brug for dem, fortæller hun i interviewet.

Vil udfordres

På arbejdet er hun også blevet meget bevidst om, hvad der tænder hende.

- Jeg vil gerne udfordres hver dag: blive klogere på mennesker og få folk omkring mig til at føle sig godt tilpas og yde deres bedste. Jeg er ret hardcore omkring disse ting. Det er vigtigt, at det er sjovt at gå på arbejde, siger hun.

Sponsoreret indhold