Nyheder17. oktober 2018

Forsøgt i fem år: Michael Olesen og Joan Divine kæmper for at blive gravide

”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen fortæller, at han og kæresten Joan Divine har kæmpet de sidste fem et halvt år for at blive gravide
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael2.jpg
 (Foto: TV3)

I aftenens afsnit af ”Til middag hos” har ”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen besøg af skuespiller Gordon Kennedy, tidligere pornostjerne Sussi La Cour og sangerinde og levende dukke Sada Vidoo.

Under middagen falder snakken på et ømt og smertefuldt emne, da Sada spørger ind til, om Michael Olesen har børn.

36-årige Michael Olesen danner par med den fire år ældre Joan Divine, og trods et stort ønske har parret stadig ingen børn.

Michael og Joan har i fem et halvt år kæmpet for at blive gravide og været igennem en masse fertilitetsbehandling, hidtil uden held - og det er rigtig hårdt, fortæller Michael i aftenens afsnit af ”Til middag hos”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-66053.jpg
 Foto: All Over Press

Michael Olesen og kæresten Joan Divine har i flere år forsøgt at blive gravide, men desværre uden held. Foto: Aller Media

- Det er noget, jeg og min kæreste rigtig rigtig gerne vil, og det er faktisk også noget, vi har arbejdet på i rigtig lang tid. Det skulle åbenbart ikke være så nemt som man troede, siger Michael Olesen og tilføjer, at det ikke var let for ham at begynde i fertilitetsbehandling:

- Det var meget mod min maskulinitet i starten. Hvis jeg gerne vil gøre en kvinde gravid, så er det dét, jeg skal. Det er det, jeg er sat på Jorden til. Jeg havde rigtig mange problemer i starten med at acceptere situationen. Jeg synes, det var rigtig svært og hårdt og snakkede ikke med andre om det end min kæreste, siger Michael Olesen til aftenens middag.

- Det er bare svært, når det er noget, man drømmer så meget om, og som man har et stort ønske omkring. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden børn. Vi har ikke opgivet håbet, men det tærer rigtig hårdt. Og det har fyldt næsten alt i min hverdag de sidste fire-fem år, lyder det fra en tydeligt påvirket Michael.

Parret har tidligere fortalt, at de ni gange uden held har forsøgt at blive gravide med hjælp af fertilitetsbehandling.

Du kan se et klippet, hvor Michael fortæller om fertilitetsbehandling, herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold