Michael Maze sælger sin milliondyre villa

Michael Maze har sat sin funkisvilla til salg - og kan forvente et pænt overskud, hvis den bliver solgt

Michael Maze har sat sin funkisvilla til salg - og kan forvente et pænt overskud, hvis den bliver solgt

Foto: Claus Poulsen
Bordtennis hører ikke til blandt de bedst lønnede erhverv, men når man som Michael Maze i mange år har været en del af verdenstoppen, er det en anden snak.

Den 32-årige bordtennisspiller havde i 2007 i hvert fald tjent penge nok til investere lidt over seks millioner kroner i en funkis-villa med udsigt over Bagsværd Sø i Nordsjælland, og nu forsøger han at få pengene hjem igen.

Det 232 kvadratmeter store hus er sat til salg for 6.750.000 kr., og dermed er der udsigt til en gevinst på godt og vel 700.000 kr., hvis boligen bliver solgt til udbudsprisen.

Michael Maze og den nye blondine

Villaen byder blandt andet på syv værelser, en grund på 934 kvadratmeter og en kælder på 67 kvadratmeter og en balkon med udsigt over Bagsværd Sø.

Det skriver Boliga Kendte.

Tjener mellem 3-4 mio. kr.
Michael Maze har opnået en lang række imponerende internationale resultater i sin karriere, heriblandt EM-guld i single i 2009 og EM-guld for hold i 2005.

Derudover har han deltaget i OL fire gange og hentede en bronzemedalje hjem ved legene i 2004 med makkeren Finn Tugwell.

Michael Maze: På bar med realitystjerner i Alanya

Det er tidligere blevet vurderet, at Michael Maze via sponsorindtægter løn, præmiepenge og bonusordninger tjener et sted mellem tre og fire mio. kr. om året.

Se Michael Mazes luksusvilla her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close