Nyheder 24. oktober 2010

Michael Laudrup: Vader i succes

Danskeren tog en stor skalp i går aftes og klarer sig over al forventning på Mallorca
Den danske legendes mandskab leverer overraskelse på overraskelse i øjeblikket
Den danske legendes mandskab leverer overraskelse på overraskelse i øjeblikket
Foto: All Over

I en tid, hvor det primært er de unge, kvindelige sportsstjerner, der sætter Danmark på verdenskortet, er det helt rart, når der også falder lidt succes af til de ældre, mandlige udgaver af slagsen.

En af de største, altså sportsstjerner, herhjemme er uden tvivl Michael Laudrup, og han nyder i øjeblikket tilværelsen som træner for et mandskab, der klarer sig over al forventning.

Læs mere: Nabostrid i landsretten

Mange rystede ellers på hovedet, da Laudrup valgte at blive træner i den forgældede klub Real Mallorca, men i går aftes besejrede danskerens ødrenge Valencia med 2-1 på udebane, og holdet ligger pt. på en imponerende 8. plads i den spanske liga.

Læs mere: Comeback i Real Madrid

Valencia kunne ellers med en sejr have bragt sig a point med mægtige Barcelona, som vi danskere jo stifter en del bekendtskab med for tiden, men Laudrups drenge ville det altså anderledes.

Dermed er det lykkedes for Mallorca at få point mod både Valencia, Barcelona og endda Real Madrid, så der er næppe nogen tvivl om, at Michael Laudrup er en yderst populær skikkelse på den spanske ferieø.

Sponsoreret indhold