Michael Laudrup: Tilbage til Spanien

For Michael Laudrup er det ikke mange penge, mens de fleste andre nok ville være lykkelige for en årsløn på 3,7 mio. kr.

For Michael Laudrup er det ikke mange penge, mens de fleste andre nok ville være lykkelige for en årsløn på 3,7 mio. kr.

Foto: All Over

For Michael Laudrup og hans familie er Spanien deres andet hjemland.

Hans og Siws to børn, Rebecca, 16 år, og Andreas, 19, er født der og taler sproget flydende.

Nu får Rebecca igen brug for sit spanske, for farmand Michael skal fra den kommende sæson igen arbejde i Spanien. Han skal fremover være træner for Mallorca FC.


Michael sammen med Siw og Rebecca


Ifølge Ekstra Bladet skulle danskeren have accepteret en toårig kontrakt med en årsløn på 3,7 millioner kroner. Det er peanuts i forhold til, hvad han tjente under sit korte ophold i den russiske klub, Spartak Moskva. Her skulle lønnen angiveligt have været det samme beløb, men bare i Euro - altså omkring 25 mio. kr.

Men Laudrup har rigeligt på kistebunden i forvejen og tager ikke jobbet for ussel mammon. Han og familien har i mange år været knyttet til Mallorca, fordi de har en feriebolig der, og så er Michael jo en mand, der godt kan lide den sportslige udfordring.

Læs også: Michael Laudrup: Gør alt for sine sønner

- Det bliver en interessant og spændende udfordring. Endnu kender jeg ikke truppens sammensætning, blot er det til at forudse, at klubben bliver nødt til - som det jo er tilfældet i næsten alle spanske og europæiske klubber - at slanke truppen og fokusere på talentudvikling. Det er virkelig nye tider i fodboldens verden«, siger Michael Laudrup til politiken.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close