Michael Bundesen klar med sin første solo-udstilling

(Foto: Galleri Puls Art)

En majdag i 2011 tog Shu-bi-dua-forsanger Michael Bundesens liv en alvorlig og uventet drejning.

Her blev den populære sanger ramt af ikke bare én, men hele to blodpropper i hjernen.

Hjerneblødningerne betød, at Michael Bundesen var indlagt på hospitalet i trekvart år, og i dag er han stadig så mærket af hjerneblødningerne, at livet som forsanger i Shu-bi-dua er forbi.

Men kreativiteten lever fortsat, og i dag har Michael Bundesen skiftet mikrofonen ud med penslen, og nu er han så aktuel med sin første soloudstilling med humoristiske og farveglade malerier.

Det skriver Galleri Puls Art i en pressemeddelelse.

- Der ligger en masse positiv energi bag farverne og figurerne. De må gerne være sjove at se på og skal også helst sætte fantasien i gang, præcis som mine sange gjorde, siger Michael Bundesen i pressemeddelelsen om sine farverige malerier.

Michael Bundesen viser i dag sin kreative side frem ved hjælp af malerpenslen. Foto: Galleri Puls Art

Fans vil kunne genkende Shu-bi-duas finurlige univers i Michael Bundesens malerier, der bærer titler som 'Popfuglen Lady Gakgak', 'Jordbær for sjov' og `Skidefugl på rulleskøjter`.

- Det giver mig livsglæde at se farverne blive til historier på lærredet og den oplevelse vi jeg gerne dele, siger han videre i pressemeddelelsen.

Der er fernisering den 24. juni i Galleri Puls Art i København fra klokken 13-17. Her vil den tidligere Shu-bi-dua-sanger selv være til stede for at vise sine farverige malerier frem.

Udstillingen kan ses i galleriet fra den 24. juni til og med den 1. august.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close