Nyheder29. marts 2023

Michael Bojesen scorer nyt værtsjob på DK4

DK4 skriver under på endnu en kontroversiel skikkelse
Michael Bojesen var chefdirigent for DR Pigekoret fra 2001 til 2010.
Michael Bojesen var chefdirigent for DR Pigekoret fra 2001 til 2010.
 Foto: Ritzau Scanpix

Den omstridte og kontroversielle Michael Bojesen, der tidligere har været chefdirigent for DR Pigekoret og direktør for Malmø Opera, har fået sig et nyt job.

Og det er hos ingen ringere end DK4, som har ansat Bojesen som vært på et kommende program ved navn "Så syng da Danmark".

Et program på 32 afsnit i alt.

Det skriver MediaWatch.

Michael Bojesen blev for alvor kendt blandt Danmarks befolkning, da han blev fyret fra sit job som direktør for Malmø Opera i april sidste år, fordi han i en mail fra 2015 havde skrevet om en pige fra pigekorets bryster. Det afslørede Ekstra Bladet.

Bojesen var - ud over sin tjans hos pigekoret - også ansat på Sankt Annæ Gymnasium som korleder.

Begge steder blev der foretaget en advokatundersøgelse. Begge konkluderede, at der herskede en seksuel kultur, og at der blev foretaget krænkelser.

DK4 er i øvrigt ved at være kendt for at kaste redningsveste til folk, der har problemer med at holde fingrene fra dem selv.

Først ansatte DK4 Jens Gaardbo tilbage i november 2021, som ellers blev fyret fra TV 2, fordi han var lidt for glad for at give andre kvinder seksuel opmærksomhed, som de ikke havde lyst til.

Senere ansatte de Jes Dorph, som blev fyret fra Nordisk Film - som laver programmer til TV 2, og derfor var han et kendt ansigt på TV 2 - fordi han også var vild med TV 2's kvindelige ansatte.

Det nye program får i øvrigt premiere Skærtorsdag i påsken.

Sponsoreret indhold