Nyheder 7. september 2010

Michael Bjørnson: Pjækker fra sex-terapi

Penis-fotografen synes åbenbart ikke selv, at han trænger til hjælp
Den autodidakte penisfotograf har droppet sex-terapien for længst og fortsætter med at følge sine lyster
Den autodidakte penisfotograf har droppet sex-terapien for længst og fortsætter med at følge sine lyster
Foto: All Over

Da det i sin tid kom frem, at Michael Bjørnson havde mms'et et billede af sit erigerede lem til en kvindelig sportsmassør, brød den liderlige smørtenor nærmest grædende sammen. Ikke mindst var han tynget af brøde overfor partneren Maria, og lovede bod og bedring.

Hans sygelige besættelse af kvinder og sex skulle behandles. Så Bjørnson proklamerede, at han ville starte et sex-terapeutisk behandlingsforløb - som en anden Tiger Woods.

Læs også: Flirter med pornomodel

Men den 47-årige penis-fotograf er for længst sprunget fra.

- Jeg har ikke talt med Michael i meget lang tid, og jeg følger overhovedet ikke med i, hvad medierne skriver om ham. Så jeg anede ikke engang, at han og maria var gået fra hinanden, siger hans sexterapeut Katrine Berling til SE og HØR.

Læs også: Jeg synes, det var spændende

Efterfølgende har Bjørnson da også været på net-grisebassen igen. Og hans 35-årige hustru har altså taget konsekvensen af hans mange udskejelser og manglende terapi - de to gik fra hinanden for over en måned siden.

Se Michaels dejlige eks-kone Maria i Galleriet, og så kan man undre dig over, hvad han vil med alle sine cypersex-eskapader.


Sponsoreret indhold