Nyheder25. februar 2010

Michael Bjørnson: Jeg syntes det var spændende

Den skandaleramte sanger mødte op i Go Aften Danmark med sin sexolog
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/michael-bjornson-goaften-jpg.jpg
 Foto: All Over

Jeg kunne simpelthen ikke styre det. Og jeg fik et kick ud af det. Det var simpelthen for spændende, fortalte Michael Bjørnson til Michelle Bellaiche i "Go Aften Danmark" om de mange sjofle sms'er og billeder, som han har sendt til diverse kvinder i den seneste tid.

Ikke mindst efter SE og HØRs afsløringer har henvendelserne eskaleret til mellem 1 og 3 hver dag, fortalte en angrende Michael Bjørnson i programmet, hvor han havde følgeskab i den bløde sofa af sin meget smukke terapeut, sexologen Katrine Berling.

Hun skal nu på den svære opgave at vænne sangeren af med sin enorme sexdrift og lyst til at sende sms'er. - Vi begynder i morgen, og vi starter med nogle samtaler. Han skal ikke pakke sig selv ind i vat, men han skal lære at sætte grænser, fortalte hun.

På spørgsmålet om, hvordan fru Maria Bjørnson tacklede det hele, svarede Michael, at han håbede, at ægteskabet kunne reddes, og de to var hinandens bedste venner.

Michelle spurgte også, om Michael ikke bare havde en dårlig moral og al det terapisnak måske kun var en dårlig undskyldning for at være utro. Her mente Michael dog, at hans moral måske nok var dårlig, men ikke værre end hos alle de kvinder, som henvendte sig til ham via facebook og telefonen.

SE og HØR vil følge sagen og terapien tæt i den kommende tid.

Sponsoreret indhold