Nyheder3. maj 2011

Michael Bjørnson er taget til nåde

Efter mere end 7 års kold luft har den syngende rengøringsmand atter fået kontakt med sin datter
Michael Bjørnson har god grund til at smile - han ser nemlig atter sin datter Camilla
Michael Bjørnson har god grund til at smile - han ser nemlig atter sin datter Camilla
 Foto: All Over

Da Michael Bjørnson i efteråret 2009 prøvede at synge sig vej ind i alle de danske hjerter sammen med sin hustru Maria i tv-showet Talent 09, fortalte han blandt andet til SE og HØR, at han var ked af det, fordi han ikke så sin datter Camilla, som på daværende tidspunkt var 18 år og boede sammen med sin mor, danseren Soffie Dalsgaard, som flere gange har medvirket i Vild med dans.

- Det har været en anstrengende kamp uden lige. Det har været som at løbe panden mod en mur. Jeg har kæmpet for Camilla, men hun er meget præget hjemmefra af sin mor, forklarede smørtenoren dengang om, hvorfor hans datter ikke havde lyst til at se ham.

Læs også: Bjørnsons datter: Se hende i bikini

Siden er der løbet meget vand i åen. Det er blandt andet lykkedes for den syngende rengøringsmand at gøre sig danmarkskendt - og ikke mindst - berygtet, efter han distribuerede nøgenbilleder af sig selv til flere forskellige damer.

Læs også: Michael Bjørnson: Alt om penis-sagen Men noget tyder på, at far og datter er ved at have fundet hinanden igen, og at den nu 20-årige datter, har valgt at se igennem fingre med sin biologiske fars uheldige opførsel.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d4abaf4da6dd428fb092022d9d7639a4.jpg


Camilla Dalsgaard imellem sin mor Soffie Dalsgaard og stedfar Jesper Dalsgaard (Foto: All Over)

Kilder tæt på far og datter fortæller til SE og HØR, at de har genoptaget kontakten. Camilla skulle blandt andet have besøgt sin biologiske far.
Selv ønsker datteren dog hverken at be- eller afkræfte SE og HØRs informationer.

- Det har jeg ingen kommentarer til på nuværende tidspunkt, siger hun sødt, men bestemt i telefonen.

Camilla Soffie Dalsgaard har i øvrigt aldrig ønsket at kommentere på sit - indtil nu - anstrengte forhold til Michael Bjørnson.

Sponsoreret indhold