Nyheder17. juli 2010

Bjørnsons datter: Se hende i bikini

Michael Bjørnson og Soffie Dalsgaards smukke datter, Camilla Sofie, springer ud som sexet strandpige. Se de frække billeder her
Bare rolig drenge, 19-årige Camilla Sofie Dalsgaard er single
Bare rolig drenge, 19-årige Camilla Sofie Dalsgaard er single
 Foto: Thomas Laursen

Selv om kærligheden mellem "Talent 2009"-deltageren Michael Bjørnson og danseren Soffie Dalsgaard ikke holdt, nåede de heldigvis at blive forældre til smukke Camilla Sofie, og det er vi glade for. Så kan vi nemlig nyde hende, når hun her springer ud som bikini-babe for SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/bjornsons-datter-bikiniweb2-jpg.jpg


19-årige Camilla Sofie Dalsgaard er gået i sin mors fodspor og drømmer om en karriere som professionel danser (Foto: Thomas Laursen)

Om en måned rejser Camilla Sofie til Singapore, hvor hun det næste år skal undervise i dans. Men inden får du lov til at nyde hende som bikini-model på Solrød strand.

Læs også: Talent-Maria: Nyt fra cirkus Bjørnson

- Det er sjovt at prøve. Jeg elsker jo at være på og optræde. Jeg vil gerne vise, hvem jeg er, siger Camilla Sofie til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/bjornsons-datter-bikiniweb3-jpg.jpg


- Jeg ved godt, det ikke handler om udseendet, men det indre. Men jeg vil altså gerne smide fire-fem kilo, siger Camilla Sofie (Foto: Thomas Laursen)

Læs også: Michael Bjørnson: Flirter med pornomodel

Camilla Sofie er netop blevet student fra Bagsværd Kostskole & Gymnasium men kan ikke lokkes til at posere som fræk studine.

- Jeg er slet ikke blufærdig, men hver ting til sin tid. Jeg har altså ikke studenterhuen på, når jeg er i bikini. Jeg vil gerne fremstå som en pæn pige med respekt for huen, fortæller hun.

Læs hele interviewet med Camilla Sofie og se alle de frække billeder i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold