Mia og Martin gået fra hinanden

Det er slut mellem Mia og Martin.

Det er slut mellem Mia og Martin.

Foto: All Over Press

 

Det var den helt store teenagekærlighed da Mia Kjær Sørensen fra Hedensted i Jylland og Martin Prytz fra Lolland rendte ind i hinanden i årets udgave af X Factor.

Ikke blot var de konkurrenter i Thomas Blachmans gruppe af unge kunstnere.

De blev også meget hurtigt forelskede i hinanden, og på den måde kom der et ægte kærestepar ud af DR's populære underholdningsprogram.

Men nu er det slut med den unge kærlighed efter et lille halvt års romance.

På Mias facebookprofil slår hun fast, at hun er single. Tidligere stod der 'I et forhold med Martin Prytz'.

Martin har en mere lukket profil, hvor det er småt med oplysningerne.

Men på hans profil på Instagram løber rygterne stærkt.

Martin har postet et billede af sig selv på en Christiania-cykel og på ladet foran sidder et billede af en anden pige end Mia.

Teksten til billedet lyder:

- Vi har et ønske om en Christiania-cykel.

Flere af Martins 11.400 følgere spørger, om han ikke længere er kærester med Mia, men han svarer ikke.

Men gennem nogle få uger tidligere på året kunne vi alle følge med i det unge pars kærlighed fredag aften når X Factor tonede frem.

Og det blev til et tårevædet øjeblik, da Martin røg ud tidligt i striben af liveshows, hvilket fik tårerne til at trille ned ad kinderne på Mia, der nåede finalen.

Da de oprindelig mødtes i forbindelse med X Factor jokede Martin med, at de ville blive kærester.

-  Det har da været lidt mærkeligt. Jeg havde joket med Mia om, at hun skulle være min kæreste. Og så skete det bare. Thomas har godt nok sagt, at han har sat en masse regler op, men jeg synes ikke, der er så meget, der er ændret. Vi har det alle så godt sammen, og Chili bliver bestemt ikke holdt udenfor, fastslog den unge mand fra Lolland over for SE og HØR få uger inde i programmet, hvor han svævede rundt på en lyserød sky.

Parret delte en lejlighed i København sammen med andre deltagere i X Factor, og da Martin var røget ud savnede Mia sin kæreste:

- Det har nok været mest om aftenen efter en rigtig lang dag, hvor man gerne vil sige godnat. Der er ikke så mange tilbage i lejligheden, så man kan godt mærke, at der mangler en, man kan få sit godnatkram af, men så skriver jeg til ham og siger godnat, sagde Mia til SE og HØR.

Hun lagde ikke skjul på, at det var meget hårdt at sige farvel til Martin, da han røg ud af programmet, men Mia fremhævede også, at hun kunne bruge kærestens exit til noget.

- Jeg kan bruge det på den måde, at jeg siger, at nu kæmper jeg for to. Martin har også givet mig gode råd om, at nu skulle jeg ikke bruge tiden på at være ked af det, men at jeg skulle bruge den på at slås for os begge, og så skulle jeg vinde det her for os, sagde Mia.
 
Se Mias Facebookprofil her og Martins opslag på Instagram:

Vi har en drøm om en Christiania cykel

Et opslag delt af Martin Prytz / X Factor 2017 (@martin_prytz) den

 
 
Se galleri med alle årets deltagere i liveshows i X Factor:

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close