Nyheder7. februar 2015

MGP: Her er sangeren med de bedste odds

I aften går det løs med grand prix
I aften går det løs med grand prix
I aften går det løs med grand prix
 Foro: Lars E. Andreasen


Hun sang sig ind i danskernes hjerter, da hun som kun 11-årig stillede op i børnenes melodi grand prix med nummeret "Arabiens Drøm".

Lørdag aften har aarhusianske Anne Gadegaard muligheden for som den første nogensinde at kunne kalde sig vinder af både børnenes og de voksnes grand prix.

Hun synger nemlig nummeret "Suitcase", når det danske melodi grand prix lørdag aften løber af stablen i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Hvem vinder MGP? Hør de 10 sange her

Og forventningerne til den 23-årige sangerinde er tårnhøje - ikke mindst hos bookmakerne, der spår hende den bedste chance for at tage trofæet og titlen.

Hos Bet 365 er Anne Gadegaards odds helt nede i 2,25 på formiddagen før konkurrencen, mens Danske Spil giver pengene 2,50 gange igen, hvis hun vinder med nummeret, der ifølge hende selv handler om, at man skal turde at gå efter sine drømme.

Det er i øvrigt hendes kæreste, musikeren og skuespilleren Micky Skeel, og den svenske producer Magnus Funemyr, der står bag tekst og musik til sangen.

Hendes nærmeste konkurrent til førstepladsen er ifølge bookmakerne drengegruppen Anti Social Media, der synger nummeret "The Way You Are".

Et nummer, der sender tankerne i retningen af Beatles, og som har de succesfulde sangskriver- og producerteam Remee og Chief 1 som ophavsmænd.

LÆS OGSÅ: Ups! Kvickly aflører grand prix-sangere

De to har før haft held til at vinde det danske melodi grand prix.

De stod nemlig bag sangerinden Soluna Samays "Should've Known Better", der vandt i 2012 og var Danmarks bidrag til Eurovision i Aserbajdsjan, hvor den dog skuffede fælt og endte på en 23. plads.

Melodi grand prixet bliver sendt på DR1 klokken 20.00 lørdag aften.

Vinderen af konkurrencen kan ikke bare bryste sig af æren - med trofæet følger også retten til at repræsentere Danmark, når det internationale melodi grand prix, Eurovision, i maj afholdes i Wien i Østrig.

Sponsoreret indhold