Nyheder9. marts 2017

Mew dropper Gaffa: Vil ikke stå på scene med tidligere medlem

Der er drama i kulisserne forud for årets Gaffa-prisuddeling. Nu aflyser Mew deres optræden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mew.jpg
 (Foto: Scanpix)

- Gaffa-Prisen 2016 er desværre blev ramt af et beklageligt afbud. Mew aflyser deres optræden til showet, der afholdes på lørdag i Odeon i Odense. Begrundelsen er, at bandet ikke ønsker at optræde på samme scene som bandet Turbolens, anført af den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen, der forlod bandet i sommeren 2015.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Gaffa-redaktionen, der kun to dage før prisuddelingen må finde en erstatning for bandet, der skulle have spillet ved det årlige show.

Kunstneren Bisse tager over og optræder i stedet, men det er ikke uden ærgrelse, at folkene bag har måttet ændre i programmet.

- Gaffa er naturligvis kede af, at Mew har valgt at aflyse på dette grundlag, men vi kan ikke give køb på vores redaktionelle frihed til at vælge, hvem der optræder til vores arrangement, siger Gaffas direktør, Robert Borges, i pressemeddelelsen.

Bo Madsen har tidligere udtalt sig om sit exit fra bandet til netop Gaffa:

- Mew opstod med mit og Jonas' venskab (Jonas Bjerre, sanger og guitarist, red.). Vi er meget forskellige, men har arbejdet meget tæt sammen i mange år. Til sidst kunne venskabet dog ikke længere. Når venskabet ikke kan bære, er der ikke noget grundlag for at arbejde sammen. Det er meget mærkeligt, men det var også meget tiltrængt, har han udtalt.

Gaffa-Prisen sendes klokken 21.00 på lørdag den 11. marts på DR3. Til showet optræder foruden Bisse og Turbolens også Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka, Soleima og Aksglæde.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold