Nyheder21. november 2016

GAFFA-prisen rykker til Fyn

Den prestigefyldte musikpris rykker fra Bremen i København til Odense. Den fynske hovedstad har nemlig gjort sig bemærket på musikfronten, mener musikbladet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-90298.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Først fik byen Tinderbox, og nu har Odense tiltusket sig den prestigefyldte musikaward GAFFA-prisen, når danske kunstere skal hyldes.

Og der er en ganske særlig grund til, at valget er faldet på den fynske hovedstad.

- Odense har for alvor gjort sig bemærket på musikfronten de sidste to år med etableringen af Tinderbox-festivalen, og den fynske hovedstad har markeret sig som et sted, der kan løfte de helt store kulturbegivenheder, skriver GAFFA på deres hjemmeside.

Odense har nemlig fundet de fine tangenter frem, eftersom byen skal spille sig mod en mere musikalsk retning fremover. Udover at have skruet op for bashøjtalerne ved Tinderbox, får byen nu også musik- og konferencecenteret ODEON, der åbner den 1. marts 2017.

Det er netop her, der skal spilles op til fest, når GAFFA-prisen bliver uddelt den 11. marts 2017.

Den populære musikpris blev uddelt for første gang i 1991, og de seneste seks år er awardsshowet blevet afholdt live i Bremen Teater i København. Men det er nu fortid. GAFFA-prisen er nemlig blevet så stor, at showet kræver et større sted. Og med 2000 tilskuerpladser, hvilket er tre gange flere end før, er ODEON netop det rette sted til at afholde musikprisen fremover, mener GAFFA.

- Desuden er scene- og produktionsforholdene markant bedre i det spritnye ODEON, hvilket er vigtigt for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen, skriver GAFFA.dk.

Sponsoreret indhold