Nyheder27. august 2011

Mette-Marit: Gik grædende rundt i Oslos gader

Den norske Kronprinsesse kan fejre 10-års bryllupsdag i denne uge, men de svære tider husker hun stadig
Af af
Borgere i Oslo kunne for over 10 år siden se Mette-Marit gå grændende rundt i deres by
Borgere i Oslo kunne for over 10 år siden se Mette-Marit gå grændende rundt i deres by
 Foto: All Over

Mette-Marit havde et barn fra et tidligere forhold, og derfor var forholdet til Kronprins Haakon dømt til at mislykkedes i pressen. Men også privat mellem de to var der problemer i starten.

- Vi havde bestemt, at det skulle være slut i en periode, fordi det blev for svært, fortalte kronprinsessen. Det var som taget ud af en romantisk film. Jeg gik i gaderne i Oslo i regnen og græd og græd.

Sådan lød det fra den norske Kronprinsesse Mette-Marit, da hun i aftes fortalte om hendes forhold til Kronprins Haakon. Et forhold, der langt fra altid har været som i eventyrerne. Det skriver Ekstra Bladet.

I denne uge har parret fejret deres 10-års bryllupsdag, men da de to mødtes og forelskede sig, blev deres forhold ikke levnet mange chancer.

- Det var en helt uvirkelig situation. Jeg havde jo et barn, fortalte hun i aftes på norsk TV 2.

På et tidspunkt blev deres forhold så kompliceret, at de valgt at bryde med hinanden, og det var på det tidspunkt, at Mette-Marit travede gaderne i Oslo tynde - våd af regn og tårer.

Heldigvis fandt Haakon og Mette-Marit sammen igen, og den 25. august 2001 blev de gift og har siden fået to børn sammen.

Sponsoreret indhold