Nyheder14. april 2014

Mette Frederiksen er blevet skilt

Nu er endnu en minister i Helle Thornings regering gået fra sin ægtefælle
Nu er Mette Frederiksen blevet alene
Nu er Mette Frederiksen blevet alene
 Foto: All OverMette Frederiksen, som mange ser som Socialdemokraternes kronprinsesse, er efter 11 års ægteskab blevet skilt fra sin mand, Erik Harr. Det skriver dagbladet Jyllands-Posten.

Beskæftigelsesministeren og hendes nu forhenværende gemal har sammen to børn på otte og 11 år.

LÆS OGSÅ: Se galleriet med alle Helles hotte, kvindelige ministre

Dagbladet erfarer at Mette Frederiksen og eksmanden vil deles ligeligt om børnene Ida Feline og Magne, og at det tidligere ægtepar stadigvæk vil være fælles om deres opdragelse.

- Vi skilles efter mange gode år. Vi har to vidunderlige børn sammen og vil altid have en særlig plads i hinandens hjerter. Skilsmisse er smertefuldt, og derfor har vi heller ikke flere kommentarer til vores situation, forklarer parret i en fælles udtalelse ifølge Jyllands-Posten.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/98fd0a301d774a31881a23c95e317566.jpg


Erik Harr kommer ikke længere med til bal hos dronningen som Mette Frederiksens ledsager (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Manu Sareen skal skilles

Mette Frederiksen er kun 36 år, men har altså været gift siden, hun blot var i midten af tyverne, hvor hun også fik sit første barn. Men nu kan hun altså atter nyde singlelivet, hvis hun får tid for jobbet på Borgen.

Og det er den socialdemokratiske kronprinsesse ikke den eneste af Helle Thornings ministre, der kan. Flere af dem har nemlig ladet sig skille for nyligt.

Også Manu Sareen (R) gik for få måneder siden fra sin kone, mens hans partifælle udenrigsminister Martin Lidegaard står midt i en skilsmisse, og er blevet kærester og flyttet sammen med en ansat fra sin tidligere arbejdsplads.

LÆS OGSÅ: Udenrigsministeren flytter fra konen og sammen med ny kæreste


Sponsoreret indhold