Mette Blomsterbergs kage-eventyr i minus

Mette Blomsterberg.

Mette Blomsterberg.

(Foto: All Over Press)

I aften vender Mette Blomsterberg tilbage i bedste sendetid, når en ny sæson ”Sukkertoppen” løber over skærmen kl. 20.

Man må håbe, at den kage-elskende kvinde får en god portion penge for TV-jobbet, for hun får ikke det store overskud i sin café i Lyngby.

Tallene i seneste regnskab for Blomsterbergs Café ApS er hvert fald røde, skriver Ekstra Bladet.

Årets resultat blev et minus på 60.199 kroner, hvilket betyder, at egenkapitalen i forretningen nu er under en halv million kroner.

- Resultatet af selskabets aktiviteter udviste i regnskabsåret et negativt resultat, og har således ikke indfriet de forventninger, der var stillet til året. Der forventes et mindre negativt resultat i næste regnskabsår', står der ifølge Ekstra Bladet i regnskabets ledelsesberetning.

I 2016 præsterede hun et beskedent overskud på 78.861 kroner, hvilket dog var noget af en forbedring i forhold til 2015, hvor hun landede et solidt underskud på 590.086 kroner.

Dengang forklarede Blomsterberg, at underskuddet skyldtes, at hun og manden Henrik Jæger havde lånt penge til at bygge caféen i Lyngby om. 

Sidste år smed Mette Blomsterberg noget af en bombe, da det kom frem, at hun stoppede som dommer i DR's seersucces "Den store bagedyst".

Kort efter afslørede hun dog, at hun i stedet har fået tjans som vært på kageprogrammet "Sukkertoppen" på den konkurrerende kanal TV2.

I aften klokken 20 blænder kanalen så op for en ny sæson.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close