Nyheder3. marts 2014

Mest delte billede nogensinde: Er dette årets bedste Oscar-billede?

Selfie af alle de kendte går verden rundt
Af af
Billedet af alle stjernerne går nu verden rundt
Billedet af alle stjernerne går nu verden rundt
 Foto: Ellen DeGeneres
Nattens Oscar-brag, der sluttede i de tidlige morgentimer, gav en masse mindeværdige øjeblikke.

Og ét af de helt store øjeblikke, som den 86. udgave af prisuddelingsshowet vil blive husket for er selfie-billedet af Ellen DeGeneres og alle de kendte.

Læs også: Mads Mikkelsen: Stadig overvældende

Oscarvært Ellen DeGeneres lagde billedet af hende sammen med stjerner som heriblandt Brad Pitt, Meryl Streep og Jennifer Lawrence på sin Twitter-profil - og brugerne var vilde med kendis-selfien.
Selfien gav en overgang natten til mandag dansk tid mikroblogtjenesten Twitter tekniske problemer, fordi der var så stor interesse i at dele billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b855e2e2579144f6a8295d409c206ab9.jpg(Foto: Ellen DeGeneres, @TheEllenShow)


Brugere i tusindtal ville nemlig se og dele et billede af talkshowværten i et stjernebesat fotografi, som hun tog midt under prisuddelingen. Mandag morgen havde intet mindre end to millioner delt billedet!

DeGeneres kaldte en gruppe stjerner sammen - heriblandt Kevin Spacey, der for tiden nyder kæmpe succes med serien "House of Cards" og Lupita Nyong'o, der kort tid efter vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle for "12 Years a Slave."

- Du skal også med, Julia. Læn dig ind, sagde værten til den tidligere Oscarvinder Julia Roberts.
Gruppen voksede sig hurtigt stor, og Oscar-nominerede Bradley Cooper gik på knæ og tog billedet med Ellen DeGeneres' smartphone.

- Hvis bare Bradleys arm var længere. Bedste foto nogensinde, skrev DeGeneres som billedtekst på Twitter, mens hun holdt pause fra at styre løjerne i Los Angeles.

På fem minutter var billedet blevet delt 100.000 gange, og omkring 45 minutter senere havde det opnået over en million retweets.

Værten lavede showet igennem masser af sjov med stjernerne på de første rækker, som hun blandt andet mente måtte være enormt sultne. Hun bestilte derfor pizza og delte stykkerne rundt blandt skuespillerne.

/ritzau/AFP

Sponsoreret indhold