Nyheder 18. juni 2018

Messi havde vækstproblemer

Den 30-årige argentiner Lionel Messi er fem gange kåret som verdens bedste – og han bliver ved med at imponere alt og alle med sine kunster!
(Foto: All Over Press)

Han er en af de største – hvis ikke den største – stjerner på fodboldhimlen lige nu. Og det er, selv om han ikke fylder meget på banen.

Messi måler blot 1,70 m, og det gør ham til en af de mindste angribere på højeste plan. For eksempel tårner svenske Zlatan Ibrahimovic i modsætning op i en højde på 1,95 m.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Messi har været meget igennem for at få centimeter på kroppen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Som 11-årig var han 1,40 m høj, og selv om han havde masser af talent, mente klubberne i Argentina, at han simpelthen var for lille ... Man havde også opdaget, at hans klejne størrelse skyldtes underskud af væksthormon.

Uden behandlinger ville han ikke blive meget større, men de meget dyre behandlinger kostede ca. 10.000 kr. om måneden – penge, som hans forældre ikke havde.

De argentinske klubber ville heller ikke skrive kontrakt med ham og betale regninn

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

Jubel for Argentina. Målkongen er landets store håb, når det gælder om at nå helt frem til finalen i Rusland. (Foto: All Over Press)

Underskrift på en serviet

Men til alt held var historien om den lille fyrs mageløse talent nået over Atlanten til FC Barcelona, og klubbens sportsdirektør ”reddede” lille Lionel.

– Jeg samlede ham op derovre og fik ham som en symbolsk gestus til at skrive under på bagsiden af en serviet, har Rexach ifølge JP udtalt.

Hele familien Messi flyttede til Spanien, FC Barcelona betalte for behandlingerne, og den 16. oktober 2004 fik Messi som den yngste spiller i den bedste spanske række debut for storholdet – og resten er historie, der stadig bliver skrevet på.

Sponsoreret indhold