Kendte20. oktober 2017

Mystiske billeder afslører: Hvad spiser Messi fra strømpen?

Det vakte formentlig undren hos en del, da den argentinske Barcelona-spiller Lionel Messi hev noget ud af sine fodboldstrømper og ind i munden under onsdagens kamp mod græske Olympiakos. Nu kan catalanske Sport afsløre, hvad det var Messi hev frem og spiste fra sin sok
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/messi_2.jpg
 (Foto: YouTube)

Onsdag kunne Lionel Messi og resten af FC Barcelona hive en komfortabel 3-1 sejr hjem, da de mødte græske Olympiakos på hjemmebane.

Holdets argentinske stjerne Lionel Messi kom endnu engang på måltavlen, men det var nu en anden bedrift på banen, der har fået mest omtale.

Inde i kampens 10. minut hev Lionel Messi således et eller andet ”hemmeligt” op fra sin fodboldstrømpe, hvorefter han puttede den mystiske tingest i munden.

Det fik efterfølgende flere til at spekulere i, hvad det helt præcist var, som Lionel Messi havde gemt i sokken og efterfølgende spiste.

Nu kan catalanske Sport ifølge Ekstra Bladet afsløre, hvad det var Messi spiste under kampen mod grækerne.

- Det, Leo tog i første halvleg, var en glukose-tablet. Han gjorde det på det tidspunkt af fysiske årsager, for det er her, at musklerne er mest modtagelige, skriver det catalanske sportsmedie, der har Catalunya Radios journalist Ricard Torquemada som kilde.

Det er ifølge Ekstra Bladet ikke ukendt for sportsfolk at indtage glukose-tabletter – også kendt som druesukker – for at holde energiniveaet højt under kampene.

Målet var for resten Lionel Messis mål nummer 100 i de europæiske turneringer.

Du kan se eller gense klippet, hvor han guffer fra sokken herunder:

Sponsoreret indhold