Nyheder9. juni 2015

Messerschmidt efter bruddet: Det er smertefuldt

Politikeren og Bakke-sangerinden Dot er gået hver til sit efter otte års parhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-355168.jpg
 Birger Storm

I dag meddelte politikeren Morten Messerschmidt og Bakke-sangerinden Dot Wessman, at de efter otte år sammen har valgt at gå hver til sit.

Politikeren og Bakke-sangerinden mødte hinanden i 2007 og har – med Messerschmidts egne ord – haft otte gode år sammen.

- Efter otte gode år har Dot og jeg valgt at gå hver til sit. Det sker med mange fælles gode minder og oplevelser, men er selvsagt smertefuldt, skriver Morten Messerschmidt på sin Facebook-profil og tilføjer:

- Jeg forstår, at der i visse dele af pressen er interesse for os, men jeg ønsker ikke at knytte flere kommentarer, da jeg betragter dette som et privat anliggende.

57-årige Dot Wessman og 34-årige Morten Messerschmidt mødte hinanden for første gang 20. april 2007 i Grøften i Tivoli, og trods aldersforskellen på 22 år begyndte de at date et par måneder senere.

Den 34-årige jurauddannede politiker fra Dansk Folkeparti og den 57-årige farverige sangerinde har gennem forholdet fordelt tiden mellem Danmark og Belgiens hovedstad, Bruxelles, hvor Messerschmidt til dagligt arbejder.

Sidste år fortalte en ærlig Dot Wessman i et interview med ALT for Damerne, at hun stadig var forelsket i Morten Messerschmidt, men at hun erkendte, at kærligheden mellem dem kunne smuldre, hvis politikeren ønskede at få børn – noget hun på grund af sin alder ikke var i stand til at give ham.

Om det er årsagen til parrets brud, har parret dog ikke ønsket at kommentere på.

I 2008 udgav parret en cd med julesange, hvor de blandt andet sag klassikeren "Skal vi klippe vore julehjerter sammen".

Sponsoreret indhold