Nyheder23. august 2010

Mel B: På strøgtur med Charlotte Sparre

Den danske designer er kommet helt ind i varmen hos Spice Girl-silden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/sparre-og-mel1-jpg.jpg

Det er altid rart, når kendte gider gå i tøj fra ens nye kollektion. Kommer en minister til biografpremiere i dine jeans eller møder kronprinsesse Mary op på tøjmesse i en af dine bluser, er det nærmest en våd drøm for enhver tøjdesigner.

Charlotte Sparres halstørklæder har også hængt om mange kendte og royale halse, men nu har hun virkelig skudt papegøjen. Et af de helt hotte A-navne i Hollywood, Mel B, æææælsker fru Sparres pangfarvede silkekjoler fra den nye kollektion, og hun er slet ikke ked af at skamrose dem og bære dem ved alle lejligheder.

Læs også: Mel B, ekspert i sex

Charlotte Sparre har et showroom i den driftige Claus Hjelmbaks designcenter "The Apartment" i Hollywood. Her er Mel B en flittig gæst og udvælger tit alskens danske ting, og det er ikke Den Lille Havfrue, som er mest populær, men især Sparres kjoler.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/august/sparre-mel-b-3-jpg.jpg

Mel B tjekker beskederne på sin iPhone, mens veninden holder mapper og papir (Foto: All Over)

Ikke alle er dog vilde med Charlotte Sparres farverige design. Således kommenterede en af Hollywoods modesheriffer Mel B forleden, da hun troppede op i Sparres kjoler: - Nu lever hun virkelig op til kælenavnet Scary Spice !!!
Sponsoreret indhold