Nyheder7. januar 2008

MEL B: EKSPERT I SEX

Når Spice Girls-veninderne har problemer med sexlivet, er det Melanie Brown, som løser problemerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/brownsexstort-jpg.jpg

Victoria Beckham har afsløret, at hun og resten af pigegruppen konstant går til Scary Spice med deres problemer i soveværelset.

- Hvis vi har sexproblemer, så går vi til Mel B - hun er ligesom doktoren i gruppen, fortæller David Beckhams bedre halvdel.

Chokoladegodten Mel B, der har en 19 måneder gammel datter, Angel Iris med ekskæresten Eddie Murphy og en otteårig datter, Phoenix Chi med hendes første mand Jimmy Gulzar, har altid været berygtet for at have et vildt sexliv.

I 2004 florerede der et standhaftigt rygte om, at sangeren skulle være biseksuel, efter der kom billeder ud, hvor Mel B lidenskabeligt kyssede med en kvinde kendt som Christine.

Scary Spise, der nu er gift med filmproduceren Stehpen Belafonte, skulle angiveligt også have deltaget i en heftig trekant med veninden Christa Parker og skuespilleren Elisabeth Rodriguez sidste år i hendes eget hjem i Los Angeles.

- Jeg har kun haft sex med en kvinde én gang før, men Mel var tydeligvis meget erfaren med kvinder. Hun er en fantastisk kysser. Mel og jeg var rigtig gode veninder. Vi så hinanden næsten hver dag og havde sex mindst et par gange om ugen, har Christa - den ene tredjedel af trekanten - tidligere afsløret.

Sponsoreret indhold