Nyheder24. juni 2016

Medina støttede skuespillerven

Den danske sangerinde Medina mødte op i Skuespilhuset for at støtte sin ven Andreas Jessen, der optrådte med sit afgangsstykke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_d0d0018_2_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Den danske skuespiller Andreas Jessen er for mange kendt som lillebror til Sebastian Jessen, der blandt andet har medvirket i "Den Skaldede Frisør" fra 2012.

Men for popdronningen Medina er Andreas Jessen en kær familieven, hvorfor hun også torsdag var mødt op i Skuespilhuset for at se ham optræde med sit afgangsstykke fra skuespillerskolen i Odense, hvor han netop er blevet færdiguddannet.

På Instagram har Medina også tilkendegivet, at hun er meget stolt af at se sine familievenner optræde.

- I Skuespilhuset for at se mine elskede Andreas Jessen, Anna Stokholm, Karoline Brygmann og Nikolaj Dencker Schmidt i deres afgangsstykke. Kæft, jeg er en stolt veninde, skriver Medina til sit Instagram-billede.

Den 33-årige "Synd for dig"-sangerindes nære relation til Andreas Jessen har tidligere været genstand for mediernes søgelys.

Da Medina dannede par med musikeren Christopher, tilbragte parret en del tid sammen med den nyuddannede skuespiller. Det førte til, at flere spekulerede over, hvorvidt der var amoriner i luften mellem Andreas Jessen og Medina.

I dag danner Medina dog par med den 26-årige model Sebastian Lund.

Se billeder fra Medinas tid som model for smykkefirmaet Kranz og Ziegler i galleriet

Medina for Kranz og Ziegler

Sponsoreret indhold