Nyheder29. april 2010

Medina: Se hvem hun nu kæler med

Den smækre sangerinde er ikke bange for at bekende, at hun og Eddie vil være ”sammen for livet”
Medina har fået endnu et hankønsvæsen i sit liv
Medina har fået endnu et hankønsvæsen i sit liv
 Foto: All Over

Her gik vi lige og troede, at det eneste hankønsvæsen i 27-årige Medinas Valbak liv var hendes nye kæreste, danseren Mathias Arvedsen.

Men næ-nej. Medina har 2 kærester - dog ikke helt som seoghør.dk kunne fortælle om i januar. Hendes 2. kæreste er nemlig også Mathias' kæreste. Og nænæ-nej, der er ikke tale om en kinky trekant, men derimod noget så simpelt som dyb kærlighed til Eddie.

Læs også: Medina: Har 2 kærester

Yorkshireterrieren Eddie Spaghetti for at være helt præcis.

- Vi er helt forelskede i den hund, det er fuldkommen fjollet, siger Medina til månedsmagasinet "Vi med hund", der er på gaden i dag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/april/medina-eddie400-jpg.jpg


Medina med sin elskede Eddie (Foto: Per Arnesen/Vi med hund)

Medinas kærlighed til Eddie Spaghetti er lige så ung, som kærligheden til Mathias. Den lille uldtot er kun 4 måneder gammel. Det gør selvfølgelig også, at den kræver en del tid og opdragelse, som det ikke altid er lige nemt for den efterspurgte popdiva.

- Det er måske ikke verdens bedste timing at få ham lige nu (…) I stedet for at være meget hjemme hos ham, satser jeg på at have ham med overalt. Næsten da. Han var for eksempel med til lydprøverne på en koncert med Thomas Helmig, men blev så hjemme under selve koncerten, fortæller Medina.

Sponsoreret indhold