Nyheder28. januar 2010

Medina: Har 2 kærester

Forvirringen er total. Egentlig skulle sangeren giftes med Samir, men nu har hun lige været på kærlighedsferie med skuespilleren Mathias Arvedsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/medinatomaend-2-jpg.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Præcis samtidig med at MSN Starlounge kan vise billeder af Medina, der kysser og krammer med danser og skuespiller Mathias Arvedsen i lufthavnen på vej til Kairo, bringer ALT for damerne et stort interview med Medina, der fortæller om sin store kærlighed Samir. Så hvem er det lige Medina-pigen betragter som sin kæreste?

Gennem 1½ år har Medina og manden bag skomærket Shoe'shi bar, Samir, været kæreste. Det var et meget seriøst forhold, og der var planlagt stort bryllup, som dog blev udskudt på grund af Medians travle koncertkalender. Poppigen har de seneste par måneder gjort meget ud af at fortælle, at de 2 dog stadig var kærester. I denne uges ALT for damerne siger Medina:

- Så snart der er tid og råd til et barn, skal jeg helt sikkert have et. Jeg vil gerne have en familie med Samir.

Spørgsmålet er så bare, om Samir også vil have barn med Medina, efter han har set billeder af hende og "Store drømme"-skuespilleren Mathias Arvedsen, der kysser og krammer på deres kærlighedsferie.

Sponsoreret indhold