Nyheder13. august 2016

Nedtur: Medina sænker prisen på luksusboligen IGEN

Først sænkede hun prisen på luksusboligen på Islands Brygge med to millioner kroner, og nu skærer hun så endnu en million af prisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Da Medina satte sin 268 kvadratmeter store luksusbolig på Islands Brygge til salg for 91 dage siden, så var prisen 19.500.000 kroner, men meget hurtigt efter skar hun to millioner kroner, eller hvad der svarede til 10 procent, af prisen.

Og nu giver popdivaen så yderligere rabat på boligen.

Helt nøjagtigt sænker hun prisen på luksusboligen med seks procent. Det svarer til en million kroner, og derfor kan interesserede nu købe hele herligheden for 16,5 millioner kroner.

Hos Carlsson Living, der står for salget, beskriver man luksusboligen på følgende måde:

- Denne imponerende ejendom i højeste standard rummer 268m2 eksklusiv bolig samt ca. 150m2 privat, solrig og aflukket gårdhave med opvarmet saltvandspool og masser af plads til loungemøbler, grill og hygge med familie og venner. Derudover er der ca. 20m2 solrig balkon med udgang fra det store master bedroom.

Det kom som lidt af en overraskelse, at Medina satte huset til salg tilbage i maj i år. På det tidspunkt var det kun et år siden, at SE og HØR kunne fortælle, at Medina havde købt den store luksusbolig, og det var endnu kortere tid efter, at hun rent faktisk var flyttet ind i boligen.

Men der er faktisk en grund til, at boligen er kommet til salg så hurtigt, efter at sangerinden flyttede ind. Da Medina i foråret ankom til Elle Style Awards forklarede hun nemlig, at hun havde brug for mere privatliv, og at der simpelthen var for mange mennesker på Islands Brygge.

Den nye millionrabat er endnu en del af Medinas dårlige 2016. Først udgav hun albummet "We Survive", der blev modtaget ekstremt dårligt af både anmeldere og publikum, derefter blev hun nødt til at aflyse hele sin tyske koncertturné. Og så har hun altså måtte skære sammenlagt tre millioner kroner af sin luksusboligs salgspris.

En ting kan Medina dog glæde sig over, hun er nemlig netop blevet forlovet med modellen Sebastian Lund.

Du kan se billeder af Medina og Sebastian i galleriet herunder

Medina og Sebastian Lund

Sponsoreret indhold