Nyheder10. maj 2013

Medina og Christopher: Også på coke

Powerparret er kommet med på den nye trend
Af af
Medina og Christopher kan snart drikkes - næsten da.
Medina og Christopher kan snart drikkes - næsten da.
 Foto: All OverDet er ikke kun Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor, der er på coke. Nu er Medina og Christopher også med på "trenden".

Og det er altså ikke colombiansk tryllestøv, der er tale om. Det er ganske harmløst, og det er Coca-Cola, der lancerer den nye kampagne, hvor danske navne vil pryde Coke-flaskerne i kongeriget.

Idéen til kampagnen stammer fra Australien, hvor Coca-Cola solgte ekstra mange læskedrikke i 2012 på grund af salgstricket.

Christopher: Se hans kæmpe kølle

Men hverken Medina, Christopher, Christiane eller Liam er specielt almindelige danske navne, så der er nok tale om endnu et PR-stunt fra Coca-Colas side. Netop disse fire danskere er nogle af de mest kendte og populære i denne tid, og derfor vil Cokes med netop deres navne sikkert også blive revet væk i landets kiosker.

Ikke mindst af deres fans.

Medina har næsten en halv million "likes" på Facebook, mens hendes "mand" Christopher halter efter med 63.000 "likes". Dog stadig et imponerende antal fans

Så Coca-Cola må nok hellere komme i gang med at trykke masser af navne-etiketter.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e6743314e7e34b158e1c44df9ef269cc.jpg


I sommeren 2013 vil det blive smart at rende rundt med Medina eller Christopher-Coke i hånden på de danske strande.( Foto: FACEBOOK)

Medina: Amok i lufthavnen

Sponsoreret indhold