Drama: Medina amok i Kastrup lufthavn

Et nyt kapitel i Medina/Christopher-sagaen blev skrevet her til aften i lufthavnen.

Et nyt kapitel i Medina/Christopher-sagaen blev skrevet her til aften i lufthavnen.

Foto: All OverMåske burde denne artikel i virkeligheden ikke være "Breaking news", men nærmere "Beating news".

Medina vendte her til aften hjem fra TV-optagelser i Mexico. I lufthavnen ventede også unge Christopher, som hun indtil for nylig dannede par med.

SE og HØR kunne for nylig afsløre, at Medina havde været Christopher utro med sangeren Xander i Aarhus. Og da SE og HØR sammen med en flok andre journalister/fotografer til stede i Kastrup lufthavns terminal 3 ville høre, om parret mon ville finde sammen igen, slog det klik for Medina.

Hun råbte og skreg således ud over hele lufthavnsterminalen, hev SE og HØR's journalist i håret og spyttede hende i hovedet i et sandt raserianfald.

Medina: Utro med popstjerne

Christopher stod måbende tilbage. "Hvad laver du Medina, hvad laver du", spurgte han popsangerinden, mens han hev hende lidt væk - tydeligt chokeret over, at hun kunne finde på at gå amok på den måde på et offentligt sted.

Medina forlod herefter lufthavnen i en ventende bil med den fyr, som sammen med Christopher havde ventet på at Medina skulle komme ud fra bagage-området.

Christopher derimod gik i den anden retning tydeligt chokeret og sur, mens han sagde "fuck fuck fuck" - uden at tage afsted med sin tidligere flamme.Medina har lige spyttet hende i ansigtet og hæver dernæst hånden og lægger an til at rive SE og HØR's journalist i håret. (Foto: Mikael Rieck)


Og så bliver der ellers revet til. (Foto: Mikael Rieck)

Christopher: Færdig med Medina

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close