Nyheder15. marts 2013

Drama: Medina amok i Kastrup lufthavn

Popsangerinden i vildt raseri her til aften. Se rystende billeder nederst
Et nyt kapitel i Medina/Christopher-sagaen blev skrevet her til aften i lufthavnen.
Et nyt kapitel i Medina/Christopher-sagaen blev skrevet her til aften i lufthavnen.
 Foto: All Over



Måske burde denne artikel i virkeligheden ikke være "Breaking news", men nærmere "Beating news".

Medina vendte her til aften hjem fra TV-optagelser i Mexico. I lufthavnen ventede også unge Christopher, som hun indtil for nylig dannede par med.

SE og HØR kunne for nylig afsløre, at Medina havde været Christopher utro med sangeren Xander i Aarhus. Og da SE og HØR sammen med en flok andre journalister/fotografer til stede i Kastrup lufthavns terminal 3 ville høre, om parret mon ville finde sammen igen, slog det klik for Medina.

Hun råbte og skreg således ud over hele lufthavnsterminalen, hev SE og HØR's journalist i håret og spyttede hende i hovedet i et sandt raserianfald.

Medina: Utro med popstjerneChristopher stod måbende tilbage. "Hvad laver du Medina, hvad laver du", spurgte han popsangerinden, mens han hev hende lidt væk - tydeligt chokeret over, at hun kunne finde på at gå amok på den måde på et offentligt sted.

Medina forlod herefter lufthavnen i en ventende bil med den fyr, som sammen med Christopher havde ventet på at Medina skulle komme ud fra bagage-området.

Christopher derimod gik i den anden retning tydeligt chokeret og sur, mens han sagde "fuck fuck fuck" - uden at tage afsted med sin tidligere flamme.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/477fdb895e8b488794bf9275a988241e.jpg


Medina har lige spyttet hende i ansigtet og hæver dernæst hånden og lægger an til at rive SE og HØR's journalist i håret. (Foto: Mikael Rieck)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8eb456658838460689dcced4b679e56f.jpg


Og så bliver der ellers revet til. (Foto: Mikael Rieck)

Christopher: Færdig med Medina

Sponsoreret indhold