Nyheder30. maj 2017

Medina har købt nyt hus, og det er IKKE i Nordvest

Den enlige sangerinde er ikke begejstret for Københavns Nordvestkvarter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/me_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Medina, der forleden kollapsede på scenen under Fredagsrock i Tivoli, lider ikke under ildebefindender, når det kommer til ejendomsmarkedet.

Her er hun allerede videre efter salget af sit dobbelte rækkehus på Islands Brygge på 268 kvadratmer.

Hun købte huset for 11,5 millioner i januar sidste år, men satte det få måneder efter til salg med et prisskilt på svimlende 19,5 millioner kroner.

Helt så højt endte salgsprisen dog ikke.

Faktisk måtte Medina sælge huset til 14,3 millioner kroner - langt fra den oprindeligt udbudte salgspris, men dog nok til at give en fortjeneste på små tre millioner kroner.

Og den er straks blevet kastet efter et nyt ejendomseventyr.

Det fortæller Medina, der i februar blev single efter at have været forlovet med Sebastian Lund og fået tatoveret hans mellemnavn 'Baui' på højre hånd, i et interview i Politiken.

- Jeg er lige flyttet fra Islands Brygge og har købt et nyt hus, som er ved at blive renoveret. Det vigtigste for mig er, at jeg er omgivet af natur, og at jeg ikke skal gå særlig langt med mine hunde, før der er noget grønt, fortæller Medina, der ikke røber noget om, hvor den nye bolig ligger.

Det er dog næppe i Københavns Nordvestkvarter, at popdronningen slår sig ned.

Ifølge interviewet med Politiken mener hun, at hele området trænger til en opgradering, og særligt en strækning stikker helt af og minder ifølge sangerinden om et levn fra fortiden.

- Der kunne være så meget liv derude, hvis der var nogen, som gjorde noget ved facaderne, malede flere bygninger hvide og plantede nogle træer. Der bor jo masser af mennesker derude, men der er bare så gråt og trist, siger Medina til Politiken om kvarteret. Herudover langer hun kraftigt ud efter 200 meter af Frederikssundsvej: - Derudover synes jeg, at strækningen inden Husum Torv og Brønshøj er virkelig slem. Det drejer sig nok kun om 200 meter, men det føles, som om at man befinder sig tilbage i halvtredserne, når man kører der. Mine omgivelser påvirker mig meget, og alting føles bare så uopdateret derude, siger Medina.

Galleri - Se luksushotellet, hvor Sebastian friede til Medina:

Luksushotellet hvor Medina blev friet til

Sponsoreret indhold