Nyheder11. juni 2016

Medina: Følte mig ikke helt tryg

Sangerinden Medina besøger i øjeblikket flygtningelejre i Afrika, og det kan til tider være lidt utrygt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-56771.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Pop-divaen Medina rejser i øjeblikket rundt i Afrika, hvor hun sammen med Folkekirkens Nødhjælp skal sætte fokus på flygtninge og nogle af verdens fattigste, og besøgene i de kriseramte flygtningelejre påvirker sangerinden.

Det beretter "You and I"-sangerinden på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv fra Uganda.

- Denne morgen besøgte vi en lejr med 12.000 flygtninge, som indeholder 35 forskellige stammer.

- Ekstrem vold, voldtægter og konflikter finder sted her ugentligt, og jeg kan ærligt sige, at energien her i nogle få områder ikke er særlig behagelig sammenlignet med nogle af de andre steder, jeg har set, og jeg følte mig ikke 100 procent tryg. Så jeg gik fra gruppen for at gå tilbage til bilen, skriver sangerinden til billedet efterfulgt af blandt andre hashtaggene #Uganda, #Sydsudan og #Medina.

Hun skriver samtidig i sit opslag, at der dog er positive fremskridt at spore i flygtningelejren og understreger vigtigheden af det.

Medina har indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun skal fungere som ambassadør for organisationen, og sangerinden har igangsat kampagnen "Mevetion".

Kampagnens navn er en sammentrækning af ordene "Medina", "Motivation" og "Nation" og formålet er at motivere flere unge til at engagere sig i flygtningesituationen.

Sponsoreret indhold