Nyheder5. juni 2014

Medina advarer festgæster

Popsilden er bekymret
Medina er vild med gadefesten Distortion
Medina er vild med gadefesten Distortion
 Foto: All Over


Torsdag indtager mange tusinde mennesker Vesterbro, når gadefesten Distortion rykker til de københavnske bydele. Onsdag var det Nørrebro, der stod for skud.

LÆS OGSÅ: Her er Medinas nye job

Sangerinden Medina er én af dem, der deltager i arrangementet, men efter at have set de mange festglade mennesker på nært hold, kommer hun med en advarsel. Sikkerheden kan nemlig godt forbedres, mener hun. På sin Instagram-profil opfordrer den danske superstjerne således de bashungrende festdeltagere til at passe meget bedre på hinanden.

- Folk har det satme sindssygt til Distortion! Er du gal, de er crazy! Distortion er jo det fedeste i verden, men det kan kun fortsætte, hvis I passer bedre på hinanden og byen, skriver popstjernen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8410463913e948de920d635910c27fbc.jpg


Lidt af Medinas opdatering på Instagram (Foto: Instagram/Medina)

LÆS OGSÅ: Nøgen Medina-maleri solgt for kæmpebeløb

Og Medina har nogle konkrete forslag til, hvordan hun mener, at gæsterne passer bedst på hinanden.

- Ikke skubbe for meget oppe foran scenen, hjælp lidt til hvis I kan se, at nogen har brug for det, og lad nu være med at kaste de øldåser op i luften. Ét forkert slag fra sådan en, der falder ned højt oppe fra, kan skabe langt større skade end blot en flænge i hovedet, skriver Medina.

LÆS OGSÅ: Wow! Så vild er Medina med Zangenbergs røv

Til gadefesten sidste år optrådte sangerinden selv. I den forbindelse mødte der så mange mennesker op til koncerten, at politiet overvejede at stoppe koncerten, fordi publikum blev klemt i den enorme menneskemængde.

Sponsoreret indhold