Her er Medinas nye job

Medina fliter med kendt dansk designers søn på nettet.

Medina fliter med kendt dansk designers søn på nettet.

Foto: Mikael Rieck
Danmarks sangfugl nummer ét, Medina, har fået nyt job.

Til efteråret skal Medina sammen med to endnu ikke offentliggjorte meddommere arbejde sammen om at finde Danmarks næste store musikalske stjerne i Kanal 5-programmet Popstars.

Det oplyser Kanal 5 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sarah fra X Factor parodierer Medina

- Jeg har valgt at sige ja til Popstars, fordi programmet har en feel good vibe uden en konkurrence mellem os dommere. Vi "dommere" er ikke imod hinanden, vi udnytter hinandens potentiale til at få det bedste ud af deltagerne, hvilket for mig er en stor force, siger Medina i pressemeddelelsen og tilføjer:

Jeg glæder mig meget til at møde deltagerne og til at se, hvad vi kan vride ud af dem. Det er vigtigt, at de fra starten ved, at det her ikke er let - og at de er klar på, at der skal knokles for at nå sine drømme og mål - præcis på samme måde, som jeg har gjort og bliver ved med at gøre det. Jeg glæder mig oprigtigt til den her udfordring som Popstars dommer, siger Medina om sin forestående rolle som dommer i Kanal 5's store talentshow til efteråret.
Medina optrådte til dette års Modeuge (Foto: Mikael Rieck)


LÆS OGSÅ: Medina brød sammen og blev indlagt

Maiken Wexø, der erSBS Discovery Medias Programdirektør, glæder sig over at få en dommer med på holdet, som i den grad selv har knoklet for at komme til tops:

- Vi er sindssygt glade for, at Medina vil hjælpe os med at finde Danmarks næste stjerne. Hun har selv arbejdet benhårdt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Medina har hele pakken! Hun er indbegrebet af alle de drømme, ønsker og håb, som Popstars også står for, der kan gå i opfyldelse, hvis man knokler og har viljen til det, siger programdirektøren og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

Vi kunne simpelthen ikke drømme om en bedre coach til at hjælpe vores sangtalenter hele vejen til tops. Popstars bliver underholdning af høj kvalitet for hele familien, og vi kan ikke vente med at komme i gang, fortæller SBS Discovery Medias programdirektør, Maiken Wexø.

Castingen til Popstars er i fuld gang.

Så har du talentet og lysten (og er du over 16 år), så klik ind på kanal5.dk og tilmeld dig.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close