Nyheder19. januar 2013

Max Pinligs mor: Sådan faldt jeg for min mand

Den sjove skuespiller havde egentlig opgivet kærligheden
Det sagde bang, da Mette Horn mødte manden, hun nu har delt dobbeltseng med i syv år.
Det sagde bang, da Mette Horn mødte manden, hun nu har delt dobbeltseng med i syv år.
 Foto: All OverHun er aktuel som den hylende sjove og ikke altid lige smarte enlige mor i hitfilmen "Max Pinlig på Roskilde".

Privat er skuespilleren Mette Horn dog knap så kikset. Hun er til og med lykkeligt gift på syvende år med Steen Iversen.

Forholdet til ham begyndte, da Mette Horn egentlig var holdt op med at lede efter den store kærlighed.

X Factor-Sarah: Ny kæreste

Men så kom Steen Iversen en sommer, da Mette Horn spillede revy i Tisvildeleje, og lige pludselig sad hun overfor en hel ny type mand.

- Jeg kan huske, jeg tænkte: Okay, det der er SÅ fra en anden planet. Nu er det nu, at jeg plejer at løbe. Så nu bliver du siddende. Lige så anderledes og mærkeligt, det er. For vi var fra hver sin verden, der var ikke de samme referencerammer, ikke en fast kode omkring alting, som der plejede at være, siger 48-årige Mette Horn i et interview med magasinet Liv.

Lars Rasmussen; Her er min nye kæreste

Og Mette Horn blev siddende. Og hun forelskede sig i det, der i dag er hendes mand igennem syv år.

- Han er god til at holde styr på det hele, og det gør mig meget tryg. Vi er så forskellige på visse områder, så vi lærer hinanden rigtigt meget. Der er et godt fokus hele vejen rundt. Altså, vi snakker hele tiden. Vi taler meget. Vi er skidegode til at blive uvenner og gode venner. Vi har aldrig noget, der ulmer over flere dage, siger Mette Horn.

Max: Min mor er heldigvis ikke pinlig


Sponsoreret indhold