Nyheder12. juli 2016

Mattias Hundebøll bliver ny vært på TV3

Savner du datingshowet "Dagens Mand", så er du heldig, programmet vender nemlig tilbage på dansk TV senere i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/5646da8576324c389c7f75adcd4fc444.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Når TV3 senere på året blænder op for sæsonens programmer, så bliver det ikke bare med et nyt TV-show på programmet, men også med en helt ny vært på kanalen.

Den tidligere TV2-vært Mattias Hundebøll skal nemlig være vært på en ny omgang af det populære datingshow "Dagens Mand".

Programmet, som tidligere har kørt på TV2, er lige nu ved at blive optaget i et TV-studie i Københavns Nordvest-kvarter.

TV3 har længe søgt både deltagere og publikum til deres nye dating-satsning. Det har de blandt andet gjort på deres hjemmeside.

- Hvis du kunne lide Dagens Mand så vil du elske TV3’s nye, store datingshow, skriver TV3 på deres hjemmeside, og det giver jo meget god mening, at man vil kunne lide deres nye datingshow, hvis man kunne lide "Dagens Mand". Det nye program, som TV3 er ved at optage, er nemlig stort set identisk med det program, der kørte på TV2 fra 2008 og frem til 2013.

SE og HØR har talt med en kvinde, der var publikum ved dagens optagelser, og hun fortæller, at showet udover nogle enkelte ændringer ligner det program, som vi kender fra TV2.

SE og HØR's kilde, som gerne vil være anonym, har sendt os disse billeder fra optagelserne.

Artiklen fortsætter efter billederne

https://imgix.seoghoer.dk/dagrens.png
https://imgix.seoghoer.dk/thumbnail_screenshot_20160711-194347.jpg

*
Her ses Mattias Hundebøll, der gør sig klar til optagelse. (Foto: Privat)

Mattias Hundebøll har tidligere været TV-vært på både TV2 og MTV, men tager altså nu springet til TV3.

Fra TV2 vil de fleste nok huske ham som vært på programmet "Sæt pris på dit hjem".

TV-værten blev far i efteråret, og det er første gang siden familieforøgelsen, at han er tilbage på TV-skærmen som vært.

I sidste uge var han da også ved at gøre klar til sit nye TV-job, der var han nemlig ude og prøve nyt tøj, som han viste frem på Instagram.

Mattias Hundebøll er ikke den eneste TV2-vært, som TV3 har hentet over til kanalen. Tidligere på året kom det frem, at også Lisbeth Østergaard skifter til TV3.

SE og HØR har haft kontakt til TV3 omkring Mattias Hundebølls nye job. TV3-stationen har ikke ønsket at kommentere på det.

Her kan du se Mattias Hundebølls Instagram-opslag, hvor han gør sig klar til sit nye job.

Der suites op til nye eventyr #heledanmarkstvhund #wouh

Et billede slået op af Mattias Hundebøll (@jahatten) den

5. Jul 2016 kl. 6:23 PDT

Sponsoreret indhold