Anders Matthesen: Behøver ikke at arbejde

Anders Matthesen er så godt ved muffen, at han arbejder af lyst - ikke af nød

Anders Matthesen er så godt ved muffen, at han arbejder af lyst - ikke af nød

Foto: All OverGennem sin vanvittige succes i dansk comedy igennem mere end 10 år, har Anders Matthesen nu tjent så meget, at han aldrig mere behøver at løfte en finger.

Og det passer ham helt perfekt. I løbet af sit 38. år er han nemlig kommet frem til, at han kun vil arbejde, hvis sagen er vigtig og vedkommende. Det er slut med at være sjov bare for at være sjov.

Anders Matthesen: Hemmeligt gift

- Rent økonomisk behøver jeg faktisk ikke at lave noget, og det er utrolig privilegeret, siger Anders i et interview med ALT for damerne.

Komikeren kommer dog ikke ind på, hvor meget der ligger i bankboksen. Til gengæld løfter han sløret for, hvad der kan få ham tilbage på scenen.

- Tidligere har jeg nok været rastløs og tænkt, at tiden er så dyrebar, at jeg ikke kan sidde og vente, jeg må bare stille op til noget. Et eller andet. I dag har jeg det mere sådan, nej, det skal gøre, som om det bliver det sidste, jeg laver, fortæller komikeren.

Anders Matthesen: Inspireret af bleskift

I øjeblikket har han flere gryder i kog; en spillefilm, en sitcom, en rapplade, en animationsfilm og en børnebog. Men han har endnu ikke bestemt, hvor han vil lægge sine kræfter - eller om han vil lægge sine kræfter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close