Mathias Käki: Sikrer fremtiden med nyt job

Stadig smaskforelskede Mathias Käki og Mille Funk var spændte på \

Stadig smaskforelskede Mathias Käki og Mille Funk var spændte på "Ballet og bobler" i Skuespilhuset.

(Foto: Thomas Laursen)

Skuespillerkarrieren er langtfra gået i stå for den 23-årige ”Norskov”-stjerne Mathias Käki Jørgensen.

Til september spiller han igen Isak i den 2. del af hitmusicalen ”SKAM” på Aveny-T, men der skal også tjenes til dagen og vejen resten af livet, hvis det helt store gennembrud udebliver.

– Så jeg har startet mit eget firma, for jeg gider ikke arbejde som lærervikar, til jeg er 35 eller ældre, hvis jeg først slår rigtigt igennem dér, lyder det, da SE og HØR forleden møder det unge stjernefrø i Skuespilhuset ... hvor ellers?

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mathias Käki og Mille Funk

(Foto: Thomas Laursen)

Sjove penge

Hans nye gesjæft begyndte som en hobby med at lave promoveringsvideoer og små reklamefilm for virksomheder, men nu er det blevet en hyggelig business.

– Så står jeg ikke helt uden noget, hvis det ikke går med skuespillet.

– Og så har man også noget sjovt at tjene sine penge på ind imellem rollerne, fortæller Mathias, inden han og kæresten Mille Funk på 27 år hånd i hånd trisser ind for at se balletpremiere.

Kæresteparret, der dansede sammen i ”Vild med dans” i 2016, fandt officielt sammen sidste sommer, og kærligheden blomstrer stadig i fuldt flor i sommervarmen.

– Vi glæder os til, at vi skal på ferie på Mallorca, fortæller en glad Mille, som også går og håber på at være med på gulvet, når ”Vild med dans” vender tilbage til efteråret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close