Nyheder24. november 2017

Mathias Käki har ikke fulgt med i "Vild med dans"

Norskov-stjernen Mathias Käki har ikke været fast seer til årets udgave af "Vild med dans".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_00v9656_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Selv om han var med i sidste sæson af "Vild med dans", så har 23-årige Mathias Käki ikke just siddet klistret til skærmen fredag efter fredag under dette års fredagsbal. - Jeg har fulgt alt for lidt med i år, siger charmetrolden fra Frederikshavn til SE og HØR, da vi møder ham til sæsonens finale i Forum Horsens.
Skuespilleren dansede sidste år med sin nuværende kæreste Mille Funk, som desværre røg ud i det aller første program med sin dansepartner, sportsværten Christian Müller Bækgaard. Mathias nåede dog at nyde Milles smukke bevægelser, inden hun måtte forlade "Vild med dans" som den første. - Jeg var ude at se afgørelsen på det første program, hvor Mille røg ud, men ellers har jeg ikke været inde i studiet, siger Käki.
Og grunden til det manglende engagement til dette års sæson er ikke, at Mathias har mistet interessen for "Vild med dans". - Jeg har lavet rigtig meget teater, så det har været svært at finde tiden til det. Især om fredagen har jeg haft mange forestillinger, så det har været svært at følge med, fortæller den blonde godte, inden han smutter ind ad dørene til årets finale.
Selvom Mathias Käki ikke nåede at nyde sin kæreste særlig meget på dansegulvet, så fik han muligheden i dag, hvor Mille Funk igen var på gulvet til finalen i "Vild med dans". Du kan se billeder af Mathias Käki og Mille Funk på dansegulvet ved sidste års udgave af "Vild med dans" i galleriet herunder

Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk på dansegulvet i vild med dans 2016

Sponsoreret indhold